Ikrek parazitákkal, Ritka születési rendellenesség – a parazita ikertestvér

ikrek parazitákkal

rókagombák infúziója a paraziták ellen a vízen

Megtörtént a csoda a nyolcéves Deepak Kumar Paswaan életében. Többórás műtét során eltávolították parazita ikertestvérét. A hétéves kisfiúról készült képek több mint egy évvel ezelőtt jelentek meg.

  • Szerző: Ripost Narendra Kumar sokszor hányt, fájdalmai voltak, fogyott, miközben hasa rendellenesen felpuffadt, ám az orvosok évekig nem fedezték fel, mi állt a tünetei mögött.
  • Molnár Csaba
  • Tech: Cisztának hitték, valójában a parazita ikertestvére növekedett benne | hiroshulladek.hu
  • Szeretne azonnal értesülni a legfontosabb hírekről?

Betegsége a parazita iker, rendkívül ritka, a sziámi ikrek egy különleges esete. Nem csak, hogy összenőttek az ikrek, hanem a másik testvér testében, vagy részben azon belül fejlődnek ki.

Agyuk nincs, a test gyakran hiányos, a másik testvér tartja életben. Deepak esete azért kapott akkora nyilvánosságot, mert parazita ikertestvére a testén kívül csaknem teljesen kifejlődött, mintha fejjel beleállt volna testvére mellkasába.

A kisfiúból két kéz, két láb, és egy alsó test lóg ki.

az emberi testből élő paraziták

India szegénynegyedében nőtt fel, ikrek parazitákkal megszokva furcsa terhét. Hosszú ideig reménye sem volt, hogy eltávolítsák a hozzánőtt testet, mert családja képtelen volt összegyűjteni a műtéthez szükséges pénz.

kis férgek az úgynevezett

Hála történetének ismertté válásának, adományozók összeadták a műtéthez szükséges pénzt, és plasztikai sebészek többórás műtéttel sikeresen leválasztották a testet. A műtét kitűnően sikerült, és Deepak a normális gyerekként folytathatja életét.

  • Parazita iker alatt olyan fejlődési rendellenességet értünk, amely során az ikerpár egyik tagjánál a sejtosztódás mellékvágányra fut, sejtállománya a másik iker szöveteivel összekapcsolódva fejlődik tovább.
  • Magzat a magzatban: emberek, akik ikertestvérük részeit hordozzák magukban Magzat a magzatban: emberek, akik ikertestvérük részeit hordozzák magukban Parazita ikertestvér - 4 felesleges végtaggal - HáziPatika Kettős torzok — Wikipédia A sziámi parazita ikertestvér ritka fejlődési rendellenesség - sokkoló fotók Híkaterinavendeghaz.
  • Ritka születési rendellenesség – a parazita ikertestvér - Iker parazita
  • Как только получит денежки, так и улетит.

Csatlakozz hozzánk a Facebookonmert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Történelme[ szerkesztés ] A legkorábbi ilyesfajta lelet egy millió évesre becsült kétfejű Hyphalosaurus fosszília. Többek szerint Ianusa kétarcú isten figuráját is kettős torzok ihlethették.

Ezt láttad már?

Lásd még