Féregtelenítő fajok

Féregűző, féreghajtó szerek: mit kell tudni róluk? - HáziPatika - Féregtelenítő fajok
Féregtelenítés — hasznos információk Állatorvos Pécs Féregtelenítő fajok Féregtelenítés — hasznos információk Állatorvos Pécs Létrehozva: Hazánkban a fonal- és szalagféreg-fertőzések a leggyakoribbak. A férgek által okozott betegség súlyossága rendkívüli mértékben függ a férgek számától, ezért mennyiségük csökkentésével jelentősen csökkenthetők a betegség tünetei.

Adagolás, alkalmazási mód ok célállatfajonként: Szájon át. Vemhes szukák: A vemhesség Az állatok kezelését a természetes újrafertőződés miatt időről-időre meg kell ismételni átlagosan havonta.

féregtelenítő fajok nyers tészta és férgek

Gyíkok leguán, kaméleon, stb. Felhasználási javaslat: Szájon át adjuk be a pontos adagot. Az injektoron 10 beosztás van, egy beosztásnyi adag 1 gramm gél, ami 50 mg fenbendazolt tartalmaz.

féregtelenítő fajok férgek fertőző emberek

A szükséges dózist az állat táplálékába is keverhetjük. Az így kezelt táplálékot az állatok rendszerint maguktól elfogyasztják, nincs szükség egyéb beavatkozásra.

féregtelenítő fajok szubkután paraziták az emberekben mivel

Az állatokat a kezelés előtt és alatt nem kell koplaltatni Különleges figyelmeztetések az állatokon való alkalmazáshoz: Figyeljünk a pontos adagolásra. Ha a táplálékba keverve alkalmazzuk a gélt, ügyeljünk arra, hogy az állat a teljes adagot elfogyassza.

féregtelenítő fajok foltok a giardiasis testén

Az állatok a kezelést követő napokon belül féregtelenítő fajok a parazitákat, ezért az ekkor ürített bélsarat, férgeket, petéket el kell égetni. Ezekben a napokban az állatok alvó- és tartózkodási helyét fokozottan takarítsuk, porszívózzuk.

101 Házikedvenc - Papagáj

Átlagos értékelés: 1.

Lásd még