Élet méregtelenítése

A szervezet méregtelenítése (az élet javítása)

Nézzünk szembe a tényekkel: az irritábilis bélszindróma, székrekedés, gázosodás, divertikulitisz és a vastagbélrák nem olyan témák, amelyekről szívesen beszélgetnénk.

élet méregtelenítése

Mégis, ahogy a régi mondás tartja, a halál a vastagbélben kezdődik. Nem hiszi el?

élet méregtelenítése

Kérdezze meg bármelyik halottkémet. A boncolások gyakran azt mutatják ki, hogy a vastagbél akár 80 százalékát is elzárhatják a salakanyagok.

élet méregtelenítése

A paraziták okozta megbetegedések száma Észak-Amerikában, valamint Európában is roppant gyorsan növekszik. Ha az emberek kivizsgáltatnák magukat, megdöbbentően magas lenne a száma azoknak, akik parazitát hordoznak. A Cambridge Egyetem Parazitológiai Tanszékén azt állapították meg, hogy a cérnagiliszta Enterobius vermicularis általánosan elterjedt fertőzés főként Nyugat-Európa, valamint Észak-Amerika melegebb részein és évente több mint millió ember fertőződik meg általa.

élet méregtelenítése

A környezeti mérgek, az egészségtelen táplálkozás és a paraziták együttesen súlyos veszélyt jelentenek az emberre nézve. Mindazt, amit a könyvben olvashatnak, élet méregtelenítése különösebb felkészültség nélkül alkalmazhatja. A legfontosabb célunk az egészség megőrzése, és ez sikerülhet is, ha a problémáink megelőzésére törekszünk.

élet méregtelenítése

Jó olvasást a könyvhöz.

Lásd még